Curcubeu de legume la cuptor

 

Pentru zilele acestea recomand o reteta simpla de vara pe care am facut-o de curand.

Aveti nevoie de: cartofi, rosii, dovlecei, vinete, ceapa, usturoi, morcov, telina, pastarnac, mazare, kaizer, kabanos afumat, ardei gras diferite culori, alte legume dupa preferinte, arome si condimente, sare, cascaval pentru ras deasupra, ulei pentru uns tava

Mod de preparare: Se unge tava cu ulei, apoi se aseaza un pat realizat din legume taiate cubulete sau dupa preferinte: ceapa, morcov, telina, pastarnac, mazare, ardei gras diferite culori, alte legume dupa preferinte si ce se gaseste prin bucataria fiecaruia. Peste acestea se presara bucatele de kaizer si kabanos afumat. Se sareaza si se condimenteaza putin, apoi se aseaza ce-l de-al doilea strat de legume taiate felii alternand randuri de: cartofi, rosii, dovlecei si vinete. Se sareaza si se condimenteaza dupa preferinte si se da la cuptor 20-30 minute. Dupa acest timp se scoate tava, se presara cascaval ras deasupra si se mai da cateva minute la cuptor pana ce cascavalul devine o crusta delicioasa. 

Vezi si aici reteta.

Pofta buna!

Advertisements
Gallery | This entry was posted in Retete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s